DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1961047-3,13%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özcan: ‘Atatürk’ün önderliğindeki tunç yürekli bir milletin zaferidir’…
  • Gazete Posta
  • Genel
  • Özcan: ‘Atatürk’ün önderliğindeki tunç yürekli bir milletin zaferidir’…

Özcan: ‘Atatürk’ün önderliğindeki tunç yürekli bir milletin zaferidir’…

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 11:10
Özcan: ‘Atatürk’ün önderliğindeki tunç yürekli bir milletin zaferidir’…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Büyük Zafer’in 102. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseri olan bu büyük zafer, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur.

Türk Milleti’nin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı olan bu zaferle milletimiz, iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu kutlu zafer, Anadolu’da bir güneş gibi doğan, karanlık günleri aydınlığa kavuşturan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki tunç yürekli bir milletin zaferidir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.